СК «Український страховий стандарт» відкрила Закарпатське представництво. Це ще один запланований крок у розширені представницької мережі.

Представництво знаходиться у м. Ужгород за адресою вул. Корятовича, 16. Запрошуємо всіх бажаючих скористуватися нашими послугами страхування до нового офісу. Графік роботи відділення з 9 до 18 години по буднях.

Закарпатське представництво надає повний спектр страхових послуг компанії, а це близько 100 програм страхування: майна, відповідальності, подорожуючих по Україні та Світу, від нещасних випадків, автострахування.

Сьогодні мережа СК «Український страховий стандарт» складається з 21 представництва, 3 дирекцій та 57 точок продажу. Офіси компанії працюють в Києві та Київській області, у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Криворізькій, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернівецькій, Черкаській та Чернігівській областях.