СК «Український страховий стандарт» відкрила 2 нових офісу продаж у Західному регіоні.

З 16 листопада свою роботу розпочали підрозділи Закарпатського представництва, що знаходяться у містах Берегове та Мукачеве.

Запрошуємо всіх бажаючих скористатися страховими послугами до нових офісів, що знаходяться за адресами: м. Мукачеве, Бізнес Центр на вул. Матросова 15, оф. 21 та м. Берегове, вул. Б. Хмельницького, 41/1. Графік роботи офісів з 9 до 18 години по буднях.

Нові офіси надають повний спектр страхових послуг компанії, а це близько 100 програм страхування: майна, відповідальності, подорожуючих по Україні та Світу, від нещасних випадків, автострахування.

Сьогодні мережа СК «Український страховий стандарт» складається з 22 представництв, 3 дирекцій та 59 точок продажу. Офіси компанії працюють в Києві та Київській області, у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Криворізькій, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернівецькій, Черкаській та Чернігівській областях.